OM2019-01-24T07:46:29+00:00
FAVILLA STUDIO

Unikke og bæredygtige møbler lavet med tanke på miljøet og dig!

Hvad er Favilla Studio for en størrelse?

Favilla er en lille, Aarhus-baseret designvirksomhed, der sætter det unikke, det underfundige og det bæredygtige i centrum. Gennem samarbejde med forskellige aktører kan vi arbejde med materialer som de fleste andre må kigge langt efter. I de seneste år har vi blandt andet designet og produceret en lang række møbler, hvor det primære materiale er gulvbrædderne fra nedlagte eller renoverede idrætshaller. Det synes vi er sjovt og meningsfyldt

Hvad tilbyder Favilla Studio?

Vi laver oftest borde og bænke  efter specielle mål og kan håndtere både hele serier og mindre designløsninger udfra vores kunders smag og behov. Vi elsker at skabe nye løsninger og det meste er muligt. I denne lille præsentation kan man se en god håndfuld eksempler på vores arbejde med dette særlige materiale og måske lade sig inspirere til at udtænke sin egen unikke løsning. Ellers hjælper vi naturligvis.

Hvad er det, der gør Favilla Studio til noget unikt?

I værkstedet opstår magien. Her mødes materialer, erfaring, værktøj med de behov og ønsker vores kunder har. Og i værkstedet træffes tit de endelige beslutninger der gør, at møblet kommer  til at få det helt rigtige twist.

Én ting er møbler. En anden ting er det rum de skal stå i. Vi designer altid til en kontekst og forholder os til de mennesker og de funktioner der er centrale i enhver designopgave.

KONTAKT MIG FOR MERE INFORMATION HER